pondělí 5. ledna 2009

Sezona 2008

Prej mám taky zhodnotit sezonu a poodhalit pokličku (spíše takovu prťavou pokličičinku) tréninkových ročních objemů.

Tak tedy, myslím, že se povedla. :-)

V podstatě 1. pořádná triatlonová sezona co se závodů týče a taky 1.IM v podobě Železňáka. Účast na celém podniku Triexpertu a pár dalších triatlonů na vrch, plus veškeré akce od Klatovského triatlon klubu, to bych řekl, že je slušná porcička kilometrů. Trénink žádná sláva, ale tak dělám to pro radost a né abych honil nějaké ambiciozní mladíky, případně zkušené harcovníky. Nicméně některých zářezů zkušených borců si cením. :-D

za rok 2008 to celkem hodilo:
plavání 109km, kolo 3577km, běh 658km

pro porovnání začátečnický (čuchací) rok 2007 vypadal takto:
plavání 53km, kolo 3247km, běh 310km

Plány na rok 2009? Nějaké přípravné běhy a kolo. V triatlonu si hodlám střihnout Czechmana a Moraviamana, pak se uvidí, ale rád bych ještě jednoho IM. Možná Teplice a třeba ME v Praze. Uvidíme.
Tak ať to vám všem lítá v novém roce 2009. Šewy

14 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Hmm zajímavé, podle toho co jsi zvládl za rok, by mě stačilo něco navíc najet na kole a budu ti dýchat na záda. Škoda že to tak nefunguje, ty to máš vrozený, já na to musím tvrdě makat :-).

Anonymní řekl(a)...

taaak konecne nekdo podle meho gusta :) ted sem v rychlosti procet vsechny mozny souhrny a az u tebe nasel skoro presne ty same sumy kilometru (az na beh, ten mam cca 2x vyssi :P ) Takze se tesim az se zase pristi rok budem potkavat. At ti to slape chlape ;)

Šewy řekl(a)...

Aldamane, prd vrozený, to je celoživotní dřina, mnoho let odříkání a tak podobně. :-D

Jendo, ty letos vynecháváš závody nebo sis ještě nezvykl na nový letopočet? ;-)

Anonymní řekl(a)...

Hmm, tak to je jiná, a já bych na to chtěl natrénovat za necelých 8 měsíců, já blázen :-D.
Asi přehodnotím své rozhodnutí, když to tak vidím :-).

Ječmínek Máselník řekl(a)...

až na běh a výkonnost jsem na tom dost podobně:-)Nicméně se současnou zlomeninou pomalu začínám přehodnocovat svůj závodní kalendář. Jak to tak vypadá, minimálně 6-ti týdenní výpadek se musí někde projevit.
Tak ať se daří!

Šewy řekl(a)...

Aldamane, s tvým usilím jakým to děláš do teď, zvládneš natrénovat na Moraviamana a ještě budem rovnocení soupeři, možná. Takže tvé přehodnocování rozhodnutí ti nežeru. :-)

Ječmínku, na váhu jsi zapomněl, tam jseš taky o dost jinde. :-) Ta tvoje zlomenina, to je fakt smolík, tak krásně jsi měl našlápnuto na skvělou běžeckou kondici. Tak já taky začnu až od půlky února, ať jsme na tom stejně, což? ;-)

Ječmínek Máselník řekl(a)...

ok, ale nožku si kvůli mě nelámej:-)

Šewy řekl(a)...

Zas takovej sado-masochista nejsem. :-)

Anonymní řekl(a)...

Jecminek: jakých 6 týdnů, jsi říkal, že to je jen na 3 týdny? a nezapomněl jsi plavání ?
šewy: No raději se držím při zemi, ať případný pád tolik nebolí :-).
Ty jsi případ toho, že 3/4 IM je výkon na kole a od toho se bude odvíjet i můj konečný výsledek.

Ječmínek Máselník řekl(a)...

no já nejsem Aleši tvrďák, který sundá po 3 týdnech ortézu a začne běhat 80km týdně hned. Takovej je v Přerově jenom jeden a to Ty:-))

Anonymní řekl(a)...

Tak to jo rozhodně nejsem, já po zranění naběhal za celý měsíc 100 km ne za týden :-). Pokus to bude v pohodě, tak pomalu točit nohama na kole můžeš a plavat taky ne? A stejně teď je hnus počasí a sníh, nic pro tebe, potřebuješ aby bylo sucho a rovno :-).

Šewy řekl(a)...

Nevím kdo přišel s 3 týdnama léčení. Ječmínek bude rád když mu to za měsíc sroste, pak 2 týdny rehabka a pak pozvolna začít klusat. To vše je při optimální konstalaci hvězd. A ty dávky 100 nebo 80km za týden, to já nedám ani za měsíc. Tož neblbněte vy drtiči asfaltu. :-)

Tak prej loni jsem dal 2x přes 100 za měsíc, nejvíc 125. :-D

Anonymní řekl(a)...

Stejně tomu nerozumím, jak jsi mohl IM zvládnout z tak malého objemu. Asi dlouhodobá záležitost :-).
Za 3 týdny má jít na kontrolu jestli je vše o.k. a dobře to srůstá. Počítám že min. měsíc bude trvat než JM vyběhne pokud bude vše v pohodě, ale rozhodně nezačne hned dvackou :-).

Ječmínek Máselník řekl(a)...

se třemi týdny léčby přišel chlápek na chirurgii, který se vydával za doktora:-). V úterý jsem byl po týdnu na kontrolu a potvrdil, že za 14 dní to bude tak nějak ok. Já už pomalu sundávám na chvilky ortézu, bo ty plechy v ní hrozně tlačí a jaxi neuhnout. Jako výrobek ortézu hodnotím pěkně na pytel:-(