středa 28. května 2008

příprava na Krále Šumavy

Jelikož se poflakuju v posteli s lehkou teplotou a snažím se vyléčit na sobotního Krále, napadl mě tento příspěvek, respektive zamyšlení co s danou situací.
V pondělí večer jsem si dal pěkně do těla v bazénu v Holešovicích, za celou hodinku to hodilo 3,2km. Večer před spaním už jsem lehce cítil bolest v krku. Ráno po probuzení bolest jak sviň, že jsem skoro nemohl polknout a návaly horka, nicméně jsem vypadl do šichty, uklidňujíc se tím, že to bude dobrý. Odpo sem měl v plánu doběhnout na trénink zahrát si fotbálek a doběhnout zpět domů. Po příchodu domů z práce jsem naměřil 37,2 °C tudíž trénink se nekonal, za to paralen, šup do postele a potit.
Dneska ráno teplota 36,8 a nadměrná spotřeba kapesníků. Vzal jsem paralen a válel se v posteli do deseti, pak jsem to nevydržel a vypadl na chvíli do práce vyřídit nutné věci. Domů jsem dorazil v pět a teplota opět 37,2. Takže opět paralen a pocení.
Sakra neznáte něco jak se toho rychle zbavit? A hlavně co se sobotním Králem? No 105 to asi nebude a i kdyby tak jenom rekreačně na pohodu. Naskýtá se ještě kratší varianta, ale Králíčka prostě nejezdím.... :-) Nejhorší varianta je úplně nejet, zase aspoň bych se pošetřil na Mělice. No je to dilema a nejspíš všecko rozhodne jak se toho rychle zbavím....

3 komentáře:

Ječmínek Máselník řekl(a)...

horký mlíko s medem máslem a rumem. To pomůže. A jestli nebudeš na tuty ok, tak se na Krále vykašli, ať nepříjdeš o Mělice. Držím palce.

Šewy řekl(a)...

Puosim tě a kokolik toho rumíííčkuu? :-D

Ječmínek Máselník řekl(a)...

stačí malej panák, může být i velkej a vypít horké:-))