sobota 13. srpna 2011

Nová posila do týmu - Toník Ševčík

Šewyho dočasný občasník a Netématický blog proti trudomyslnosti zahálí, neb obdrželi dlouho očekávanou zásilku od čápa v podobě Antonína Ševčíka.
Tímto tedy oznamujeme, že se nám narodil syn Tonda a to dne 4.8.2011, v čase 13:10 (asi předzvěst prvního Ironmanského času :), čekal jsem, že to dá pod 12), v porodnici Podolí. Jeho startovní proporce byly 51cm výšky a 4,28 kilo převážně živé váhy. Moc se mu na svět nechtělo pacholkovi, protože ani po třech dnech vymítání dáblíka se to nepodařilo a musel na svět císařským řezem, a jelikož maminka to musela prospat, tatínek převzal otěže gaučingu a byl všemu přítomen již od příprav až po první vteřiny jeho života.
V současné chvíli jde triatlon tak trochu stranou neb přecházíme na úplně jiné odvětví multisportu (přebalování, kojení, houpání, uspávání, přerušovaný spánek, jízda v kočárku, nebudu jmenovat všecko, stejně bych na něco zapomněl). :) Samozřejmě jste určitě všichni zvědaví na fotografie, tak ty jsou zde.
A jelikož se manželce povedl uctihodný výkon, uspat mrňouse, tak odcházím dospat deficit. Měj te se. ;)

9 komentářů:

Jitka Sečková řekl(a)...

Ohromná gratulace celé rodince... ;-) Je moc krásnej. Hlavně si to užívejte. ;-)

Secan řekl(a)...

Ševčíci, tak ať se daří, Vám všem, fotky jsou opravdu krásné :) na to nejde víc napsat :)))) hlavně zdraví a štěstí!! Užívejte! :)

Advid řekl(a)...

Ať se malému daří. Koukal jsem, že už má na ručičce nějakého nového Garmina. :-D

Anonymní řekl(a)...

Velká gratulace my máme mírný náskok a už s těším na bitvy prcků za pár let :) IM

Kateřina řekl(a)...

Děkujeme, děkujeme :) Advide jojo, to je nová pětková řada. Samostatně neprodejné..:)

Advid řekl(a)...

Aha, tak to musíme taky zapracovat, abych ho mohl mít. :)

Šewy řekl(a)...

Tak ještě já děkuji všem za gratulace.

2IM: A už je to tady, mírný náskok. :)) Kolik ten náskok činní?

2Advid: Nechci tě zklamat, ale ty ho mít nebudeš, je to jen pro prcky. Nicméně zapracuj, aspoň se můžeš kochat. Jen škoda, že už nestihnete ten silnej triatlonovej ročník (Vabroušková, Zadák, Jalovecký, Ševčík). :))

Anonymní řekl(a)...

Tak ať je Toník hlavně zdravej a třeba se ti naši potomci na nějakém závodě objeví :-). Já má lehce náskok, ale to asi vadit nebude :-))

Aldaman řekl(a)...

A to jsem psal já :-).